Vem är Tjorven?

28-årig tjej som ursprungligen kommer från Ockelbo.

02 juni 2009

Skottland - Fredag

Så där, nu är vi hemma i Sverige igen efter en helt otrolig helg i Skottland.

Tänkte att jag skulle försöka återberätta för er, dels i syfte att komma ihåg själv och dels för att tipsa er alla om ett fantastiskt resmål. Men för att slippa alltför långa inlägg så delar jag upp dem i etapper, börjar med fredagen.. :)

Fredagen ägnades till att dämpa sin resfeber, packa klart det sista och sedan ta sig iväg till flygplatsen. Hann inte med att sitta på Säve speciellt länge innan det var dags att kliva på flygplanet, vilket passade oss perfekt. Flygresan gick jättebra, piloten gjorde ett kanonjobb och vi kom ner helskinnade på marken igen.

Efter att vi letat oss till hotellet begav vi oss ner mot stan för att få i oss lite mat. Vad vi inte räknat med var att det istället för de på hotellets uppskattade 15 minuters promenad tog närmare 30 minuter innan vi nådde bar-gatan. Letade upp en pub där vi avnjöt en god måltid och några glas öl/cider. När vi ätit upp märkte vi att det riggades upp för live-musik så vi flyttades oss längre in i lokalerna för att se och höra bättre. Och herre min gud vad det var värt det! Trubaduren var grymt duktig och blandade nya, gamla, rockiga och traditionella låtar om vartannat – personligen ville jag inte att han skulle sluta! Men som väntat så gjorde han det och efteråt vinkade vi in en taxi och begav oss hem till vårt lilla krypin.



Inga kommentarer: