Vem är Tjorven?

28-årig tjej som ursprungligen kommer från Ockelbo.

06 juni 2008

Blöjrumpa, nedräkning och jobbiga beslut.

Hjälp vad man drar sig för att sitta framför datorn och blogga när solen steker utanför fönstret.

Vill börja med att säga Grattis till M idag - 20 år?! För alla nära och kära som läser detta; kommer ni ihåg bandspelaren i köket, disneybandet och blöjrumpan? :)

Sista inlägget berättade jag ju att mor skulle komma och hälsa på, sagt och gjort. Hon spenderade förra helgen här nere, vi var på Botaniska, åt ute och satt i solen i Slottsskogen. Jättemysigt! Gick även en sväng på stan, och sista dagen hon var här hade vi bjudit hem M med familj och A på mat. Mumsade på en jättegod kycklinggryta som tydligen Å hade bjudit på - smarrigt värre! :)
Har hunnit bada två.. tre ggr i år dessutom! Badkrukan Stina har badat redan! I havet! Svinkallt - men det är bra för mig, så man får pina sig lite. Hunnit få färg på kroppen dessutom, första gången på flera herrans år som jag faktiskt är solbränd. Känns riktigt härligt, och då har inte ens sommaren kommit igång än!

I tisdags var vi iväg och låg på klipporna utåt havet, det var jättemycket folk så det var svårt att hitta plats, vi gick och gick och till slut hittade vi en klippdel där vi kunde klämma in oss på - "perfekt" tänkte vi. Tills vi tittade runt lite och såg varför det fanns plats just där. Ett hundratal meter längre bort var nudiststranden! Gah! Trots det så la vi oss där, nog med att inte kolla åt det hållet dock! Som tur var så flyttade ett gäng på sig efter en liten stund och vi kunde flytta oss så vi slapp oroa oss mer! :)
Hade med oss engångsgrill och grillade korv med bröd på klipporna - det här är verkligen livet I tell you! :)

Gårdagen spenderade vi ihop med A´s kompis J och hans tjej och en kompis till henne vid ett annat badställe, lite mer blåsigt så denna gång kom jag aldrig i vattnet, men hade jättetrevligt ändå. :)

Om 2 veckor exakt så kommer jag (vi) befinna oss i J-ås för att fira midsommar, det skall erkännas att jag är lite nervös inför att träffa la familia, men är samtidigt säker på att det kommer gå bra. Det är som med allt annat värre Innan..

Har även tagit ett, för mig, väldigt jobbigt beslut.. Kommer gråta floder när det väl blir så, även innan och efter för den delen, blir tårögd bara jag tänker på det. Men det är helt enkelt bäst så, det är inte rättvist längre. :'(

Hmmm, tror det var allt för idag, sköt om er allihopa nu och ha en trevlig nationaldag nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så ja!! Ivantjärn förra året o nu Jädråas. det börjar bli ordning på Stina Karlsson oxå ;) Skojigt tycker iaf jag, då kanske vi kan sammanstråla alla 4 på kvällen o spela lite kubb el nåt? (Om jag nu får med mig Johan så klart..) Céline igår, hur grymt som helst, ojojoj, det rockades loss med Queen-tribute bland annat, behövs det sägas mer?? Bilder kommer inom kort jag lovar! Ha det bäst gumsan så hoppas jag verkligen vi kan ses vid midsommar!
Kramar i massor!
/Anne

Anonym sa...

Jag förstår... det blir som det blir, men det skulle kännas lite löjligt att inte ses när vi för en gångs skull är sååå nära varandra geografiskt! Tänkte att jag o Johan kanske kunde ta en fin cykeltur genom skogen eller så, med oblig. vätskekontroll ;)) Hankatt.... hmm... var inte Frasse "rödrandig"? Min mor har ju en förkärlek för rödrandiga hankatter och våran äldsta, den älskade Volter, har ju lämnat oss... Frågan är hur han går med andra kastrerade hankatter? Kramar