Vem är Tjorven?

28-årig tjej som ursprungligen kommer från Ockelbo.

18 oktober 2008

Födelsedag, saftiga priser och mycket tjejsnack.

Min pappa fyller år idag, 65 år! Önskar så innerligt att jag kunnat vara där idag, men det var helt enkelt inte möjligt.
Han verkar då ha haft en bra dag om man räknar in hur han lät på telefonen tidigare ikväll och på det han berättade. :)
Grattis pappa! Ska fira dig sen när ni kommer ner.

Var och kikade på förråd inför kommande samboskap. Har ju en hel uppsättning möbler i mitt lilla krypin och allt kommer inte kunna följa med - så enkelt är det bara. Men efter gemensamt konstaterande så kom vi fram till att det nog ska räcka med A´s förråd, drygt 700 kronor i månaden för magasinering var i saftigaste laget tyckte vi - finns roligare saker att göra för de pengarna ju!

Vi var iväg till Ikea igår efter att jag slutat jobba, skulle kika på lampor till köket, sovrummet och vardagsrummet, bokhylla och lite annat smått och gott. Smått och gott blev det och lampor, men ingen bokhylla. Dessutom så lyckades vi glömma en hel del - trots seriöst ifylld shoppinglista! Kan ha berott på att vi blev lite besvikna eftersom det pågick ombyggnation där och till följd på det var väldigt urplockat..

Senare på kvällen så for jag ner på stan för att träffa J! Gud vad härligt det var! Har riktigt längtat efter att få sitta ner i lugn och ro med henne och bara prata. Det har inte hänt på länge. Blev nästan 3 timmar vid ett bord och sedan en sakta promenad tillbaka till stationen där hon skulle invänta sin kära särbo för att sedan bege sig till Gothia towers för en hotell-weekend.
Tack gumman - det här får vi göra om. Kanske nere i Båstad nästa gång. ;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det låter att gå runt på ikea och handla tillsammans sådär. hoppas ni får det fint =)/ tcd

Anonym sa...

Ja riktigt skönt och ha det gjort innan alla ansra börjar gö :D. som du sa då kan man bara slappna av och njuta av julen =). kramar på favvon ! emma