Vem är Tjorven?

28-årig tjej som ursprungligen kommer från Ockelbo.

14 november 2008

WoW, besiktning och gratulationer.

Gårdagen blev bra, hjärtat blev glad för presenten han fick och tyckte om kakorna jag lyckats hinna med att baka.
Däremot blev han mindre nöjd med det faktum att spelet han beställt inte dök upp i brevinkastet som han räknat med (för alla er som missat så släpptes World of Warcraft - Wrath of the Lich King igår), han hade förbokat det för att få hem det samma dag som det släpps, men inte då.. Det blev lite irriterad från hans sida så efter att vi mumsat i oss lunchen så for vi till Backaplan för att köpa det i butik istället - får skicka tillbaka spelet som kommer sen istället.

Imorse hade jag besiktning på lägenheten, det gick kanon, jag behöver inte återställa något. Hade inte trott det heller, men det är skönt att få det på papper från en besiktningsman också.
Efter det besöket for jag hem till A igen för att sova två timmar till innan jag sedan skulle bege mig till jobbet.

För stunden ligger jag i soffan och kikar på CSI - Classics, är så trött! I både kropp och knopp. Min lugna vecka blev inte ens hälften så lugn som jag hoppats på, massa möten och besiktingen på det gjorde att alla mina sovmorgnar försvann i ett naffs.
Hur som, A är hos L och spelar Wow ikväll, ska förmodligen hämta honom senare, förhoppningarna är att jag innan dess ska hinna sova en stund också, men det visar sig.
Imorgon är dagen vigd åt... Inget alls, jag har funderingar på om jag ska bege mig till något museum, kände att jag saknar att gå och kika på tavlor och fotografier sedan gymnasietiden (och tiden i Gävle).. Kvällen kommer vi tillbringa någon kilometer hemifrån, på inflyttningsfest hos L, ska bli riktigt roligt. Är faktiskt ganska taggad inför det. Socialisera lite. :)

Vill passa på att gratulera A och J.. Har gjort det flera gånger nu, men jag vet att A har längtat efter detta länge nu.. Dom har nämligen blivit husägare i veckan!! Grattis än en gång! :)


1 kommentar:

Anonym sa...

:) Tack gumman, du är snäll du! SKoj att höra att allt går bra för er med, kan inte låta bli att le varje gång jag läser din blogg, tänkt att du fick honom till slut! ;) Det är det där med ödet... Snart är det jul och då ses vi igen!
Massa kramar från oss båda!
/Anne