Vem är Tjorven?

28-årig tjej som ursprungligen kommer från Ockelbo.

07 februari 2009

Socialiserande och fotograferade

Godmorgon på er!
Lördag morgon och jag är lite sliten idag. Igår hade vi besök av S och J på middag. Bjöd på thaimat och det var väldigt uppskattat fick vi höra. Mycket "mmmm" och smaskande hördes från andra sidan bordet.
Mycket trevlig kväll, lugn och stilla, men väldigt sent i säng, därför är jag lite trött idag. Men det ska nog kunna ändras tycker jag. :)

Förra helgen var jag ju bjuden på 90-talsfest hemma hos E. Även den kvällen var lyckad!
Hade frågesport på ämnet nöje under 90-talet - mitt lag vann dessutom! Priset vi fick dela på var en flaska alkoholfri skumpa, lite roliga detaljer så där. Det blev mycket lyssnande på all form av musik från det aktuella årtiondet, mer eller mindre bra.. Men hade väldigt roligt. Jag och två till tjejer gick ut efteråt, blev HardRock Café. Om man bortser från en lite för dryg och påstridig kille där så var även detta inslag roligt. Kom hem, nöjd och glad till min älskade sambo, vilket var den bästa delen på hela dagen.. Älskar att få sova bredvid honom, sover så mycke bättre de nätterna i jämförelse med andra.

Förresten! I torsdags när vi var iväg för att inhandla råvaror till middagen igår så fick A ett samtal. Den 22 mars ska han, jag och max 3 till plocka med oss tre olika ombyten, komma ostylade (inget smink eller hårprodukter i bruk) och få bli stylade och fotograferade! 60 plåtar per person och sen får man köpa ett valfritt antal bilder för ett bra pris!
Det var en kompis till A som lämnat A´s nummer när han och hans fru (bland annat) varit där och fotograferats för någon månad sedan.. Blir man rekommenderad och uppringd på detta vis så betalar man inte för stylingen eller fotograferingen - enbart bilderna!! Ska verkligen bli hur roligt som helst! Kommer självklart lägga upp lite smakprov sen när vi fått dem. :)

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite frukost.
Vad ska ni göra denna helg? Några speciella planer?

På återseende!

Kram kram!

Inga kommentarer: